About

Holistische coaching & therapie

Wat is holistische coaching & therapie?


Ben je op zoek naar een coach of therapeut die verder kijkt dan praktische oplossingen en oog heeft voor jou als persoon, jouw persoonlijke achtergrond en eventuele onderliggende patronen?


Als holistisch coach en therapeut geloof ik dat alles met elkaar verbonden is. Daarom heb ik een andere benadering dan de meeste coaches en therapeuten. Ik ga altijd naar de kern van jouw hulpvraag, of het nu om een persoonlijk of professioneel vraagstuk gaat.


Ik heb namelijk ervaren dat wanneer je naar de kern gaat, je duurzaam en blijvend kunt groeien op meerdere gebieden - en jouw hulpvraag daarmee indirect ook opgelost wordt.


Zo creëren we samen een blijvend resultaat en kun jij weer leven en werken vanuit rust, richting & zelfvertrouwen.

Mijn sessies en trajecten worden omschreven als krachtig en transformatief, waarin ik gebruik maak van meditaties, visualisaties,, ademwerk, emotioneel en energetisch lichaamswerk en creatieve oefeningen om jouw proces weer in beweging te brengen.

1 — 1 Trajecten


Ben je klaar voor een diepgaande transformatie? In een individueel traject onderzoeken we samen wie je bent, waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt, waarbij jouw hulpvraag de rode draad vormt.


Je gaat afrekenen met limiterende overtuigingen, oude patronen en emotionele blokkades om vervolgens te (her)ontdekken wie je bent, waar je voor staat en waar je voor wilt gaan om concrete stappen te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling.


Je leert welke dynamieken er spelen binnen jouw (familie)systeem en hoe deze invloed hebben op jouw huidige leven. Je krijgt beter in kaart wat jouw behoeftes zijn en je leert grenzen aangeven, zodat je meer in lijn met je authentieke zelf gaat leven.


Je leert hoe je jouw emoties kunt herkennen, toelaten en doorvoelen en hoe je pijnlijke ervaringen kunt omzetten in zelfliefde en innerlijke kracht. Allemaal om een leven te creëren op jóuw voorwaarden.

Losse sessie

1 — losse sessie

Wil je samen onderzoeken wat het holisme voor jou kan betekenen, zonder je meteen te conformeten aan een traject Dan is één losse sessie iets voor jou.


1— losse sessie bestaat uit:

・Een gratis intakegesprek telefonisch en het invullen van het intake formulier via de mail..

・1 coaching sessies van 90 minuten in mijn praktijk

・Achteraf  ondersteuning via WhatsApp of mail.


Investering

€95,- inclusief btw.
3 maanden

3 — Maanden Traject

Wil je samen onderzoeken waar je nu staat, waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt, waarbij jouw hulpvraag de rode draad vormt in het traject? Dan is een 3 — maanden traject geschikt voor.

Een 3 — maanden traject bestaat uit:

・Een gratis intakegesprek van 60 minuten om jouw hulpvraag samen in kaart te brengen.

・6 coaching sessies van 90 minuten in mijn praktijk 

・Tussentijdse ondersteuning via WhatsApp of mail.


Investering

€1111,- inclusief btw.

Betaling in twee termijnen mogelijk.

Kun je deze investering niet maken vanwege een (tijdelijk) laag inkomen? Vraag even naar de mogelijkheden en dan overleggen we samen wat passend is.

6 maanden

Wil je een diepe transformatie maken en niet alleen inzicht wil in jouw huidige situatie, maar ook naar dieperliggende patronen en blokkades kijken? Dan past een 6 — maanden traject bij jou.

Een 6 — maanden traject bestaat uit

・Een gratis intakegesprek van 60 minuten om jouw hulpvraag samen in kaart te brengen.

・12 coaching sessies van 90 minuten in mijn praktijk 

・Tussentijdse ondersteuning via WhatsApp of mail.


Investering

€1888,- inclusief btw.

Betaling in twee termijnen mogelijk.

Kun je deze investering niet maken vanwege een (tijdelijk) laag inkomen? Vraag even naar de mogelijkheden en dan overleggen we samen wat passend is.